7 grunner til å velge uWork som bemanningsbyrå

bemanningsbyrå

uWork er et digitalt bemanningsbyrå som tilbyr helsepersonell til både private og offentlige institusjoner i hele landet. Med over 6000 registrerte miljøarbeidere, miljøterapeuter og øvrig helsepersonell har vi nordens største vikarpool.

Ved å bli vikar i uWork får du umiddelbar tilgang til spennende jobber innen blant annet barnevern, helse og omsorg, og psykiatri. Å være en uWorker passer perfekt for deg som ser etter fast arbeid eller kun ønsker å ta vikaroppdrag ved siden av en annen jobb.

Vi har samlet noen av grunnene til hvorfor du bør bli en del av uWork som bemanningsbyrå!

1. Mange muligheter – stor frihet som ansatt i et bemanningsbyrå 

Som uWorker  har du muligheten til å ta mange spennende oppdrag rundt omkring i hele Norge. Sammen med din ansvarlig bemanningskonsulent kan du finne de oppdragene som passer deg best.

2. Få en fast jobb etterhvert – mulighet for fast ansettelse 

Som ansatt i bemanningsbyrå vil du bli utplassert hos våre samarbeidspartnere, og du vil skape en rekke relasjoner. Flere av våre vikarer går derfor over fra å jobbe midlertidig engasjement til en fast ansettelse etter endt turnus. Det er også flere av våre vikarer som har gått fra å være vikar til å bli sjef eller daglig leder hos våre avdelinger.

3. Gjør en meningsfull jobb – jobb med mennesker

Som vikar i uWork er hver dag på jobb meningsfull. Ved å jobbe i et bemanningsbyrå vil du møte mange ulike personligheter og mennesker, samt alltid være en ressurs på enhver arbeidsplass. Ved å jobbe med mennesker skaper du minner og relasjoner du sent vil glemme.

woman and man holding hands

Her kan du lese om hverdagen til en av våre miljøarbeider. Slik at du kan få et enda dypere inntrykk av hvordan det er å jobbe for uWork som bemanningsbyrå.

4. Tid til overs – gjør akkurat det du har lyst til å gjøre

Som vikar i et bemanningsbyrå er du som nevnt din egen sjef. Siden du selv bestemmer dagene du vil jobbe, kan du enkelt legge til rette hvis du ønsker en lenger periode fri. Dermed  åpner det seg opp muligheter for at du kan gjøre akkurat det du vil på fritiden. Om det er å reise, oppleve nye ting eller bare slappe helt av – er helt opp til deg!

5. Variert arbeid i bemanningsbyrå –  jobb innen forskjellige bransjer 

Ønsker du en variert hverdag og ulike utfordringer du kan bryne deg på? Som vikar kan du alltids prøve deg innenfor ulike avdelinger. I vår digitale vikarpool blir det lagt ut en rekke ulike vakter. Og du velger helt selv hvilke vakter du ønsker å søke på – slik at du får varierte arbeidsdager!

6. Skill deg ut – få gode vurderinger og bygg en god profil 

I vår vikarpool ligger blant annet din CV, hvor man finner informasjon om antall vakter som er jobbet, ulike personlige kvalifikasjoner og sertifiseringer. uWork er et bemanningsbyrå som bruker dette som vurderingsgrunnlag når man søker på vakter. Slik at en opparbeidet profil vil føre til større sannsynlighet for at du får akkurat de vaktene du ønsker deg.

7. Aldri mer intervjuer  – dra rett på jobb, profilen din taler for seg selv. 

Det er mange gode grunner til å bli en del av uWork som bemanningsbyrå. Som nevnt over vil alt av informasjon om deg som vikar finnes i din digitale profil. Dette gjør at uansett hvor du ønsker å jobbe vil våre samarbeidspartnere finne alt de trenger av nødvendig informasjon i vikarpoolen. I tillegg er vi et bemanningsbyrå som har tatt oss av alt av intervjuer og ansettelse i onboarding prosessen, slik at du kun gjør dette en gang. Er du verifisert av oss, vil du aldri mer trenge å dra på et intervju for å jobbe hos en av våre samarbeidspartnere – enklere blir det ikke!

Vi har også samlet 5 tips for deg som ønsker å bygge karriere i uWork som du kan lese om her

Synes du en hverdag som uWorker høres spennende ut? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi fungerer som bemanningsbyrå. 

Vi er tilgjengelig både på chat, eller via vårt kontaktskjema

Dersom du ønsker å bli en del av uWork som bemanningsbyrå anbefaler vi å fylle ut søknadsskjema for vikarer, som du finner her

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *