5 tips til deg som vil bygge karriere i uWork

5 tips for å bygge karriere i uWork

i uWork har vi over 6000 registrerte miljøarbeidere, miljøterapeuter, sykepleier og annet helsepersonell. Her kan du lese mer om hvordan en hverdag som uWorker fungerer. Flere av våre vikarer har gått fra å være vikar til å gå over i faste engasjement, eller lederstillinger etter endt turnus hos våre samarbeidspartnere. Så lenge man tør å ta sjanser og utfordre seg selv oppstår det plutselig en gyllen mulighet. Vi har samlet våre 5 beste tips for deg som ønsker å bygge karriere i uWork. Lykke til!

Ta vakter

Som vikar hos uWork er ofte den beste måten å bygge CV på er ved å ta på seg nattevakter. Dette viser at man er engasjert og motivert, og gir innpass hos avdelingene. På denne måten så blir du kjent med avdelingene og gir en lettere overgang til døgnvakter. 

Vi har mange vikarer som har uWork som en sidejobb, men vi har også svært mange som har uWork som sin primære inntektskilde. I vår fantastiske vikarpool registreres alle utførte vakter, samt andre kvalifikasjoner som kan være med på å avgjøre om du blir valgt som vikar til den utlyste stillingen. Dette gjelder både ved korte og lengre engasjementer. Det er ofte flere som ønsker å jobbe samme vakter, så et vurderingsgrunnlag blir kvalifikasjonene vi finner i vikarpoolen. Jo sterkere profil  i vikarpoolen, jo større sannsynlighet er det for å få akkurat de vaktene vikaren ønsker.

Tør å utfordre deg selv

Hos oss får du muligheten til å komme deg ut av komfortsonen og bryne deg på ulik problematikk som de ulike avdelingene har. Dette kan variere fra atferd, stell og pleie, somatikk og tilknytningsproblemer, bare for å nevne noen. Din bemanningskonsulent skal være dine sparringspartner og sørge for at du er forberedt på å prøve noe nytt!

Reis til nye avdelinger

Våre samarbeidspartnere ønsker ulike vikarer med spesifikke kvalifikasjoner. Hvis man ønsker å utfordre seg selv, anbefaler vi at du som vikar prøver deg hos litt forskjellige samarbeidspartnere. Det er mange fordeler med å reise til nye avdelinger. Du får blant annet blitt kjent med nye kollegaer og mennesker, samtidig som du får nye ferdigheter, kunnskap og kompetanse. Du får også utfordret deg selv med nye arbeidsoppgaver og problemstillinger. I tillegg får du utvidet nettverket. Hvor spennende er det ikke å prøve seg i et nytt miljø? Som vikar i uWork får du muligheten!

Reis til nye plasser i Norge 

Norge er et vakkert land og har mye å by på når det kommer til natur og opplevelser. uWork har avdelinger over hele Norge og flere av disse utlyser ofte ledige vakter og trenger hjelp med bemanning. Hvis du er glad i å reise er dette absolutt noe du kan kombinere med jobb. uWork dekker både reise og boutgifter for sine vikarer. Hva er vel bedre enn å gå en tur i fjellet og nyte naturen på fridagene sine, samtidig som du kan skape nye relasjoner, og få en variasjon i hverdagen? En av våre vikarer tok sjansen og dro opp til Nesna kommune for et kortere engasjement. Hun trivdes godt, kom godt overens med de ansatte, og endte opp i en lederrolle på avdelingen. 

Skap relasjoner

Ved å blant annet ta vakter, utfordre deg selv, reise til nye avdelinger og steder vil du skape relasjoner og utvide ditt nettverk. Dette kan bli essensielt for din fremtidige karriere i uWork. Flere av våre vikarer har endt opp i faste stillinger hos våre samarbeidspartnere, nettopp fordi det har vært en god match mellom vikar og avdeling. Vi oppfordrer derfor alle våre vikarer til å være fleksible, og tørre å gå ut av komfortsonen. Jo større nettverk du skaper, jo større sannsynlighet for en mulighet du ikke kan takke nei til. Og som rett og slett vil føre deg et skritt nærmere drømmejobben.

Har du lyst til å høre mer om hvordan det er å være vikar i uWork? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat. 

Vi er tilgjengelig både på chat, eller via vårt kontaktskjema


Dersom du ønsker å jobbe som vikar i uWork anbefaler vi å fylle ut søknadsskjema for vikarer, som du finner her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *