People of uWork – Hvordan er livet som vikar i uWork?

livet som vikar i uWork

I uWork er vi svært stolte av alle våre dyktige vikarer, som vi sender på jobb til ulike samarbeidspartnere hver eneste dag. For oss er det viktig at våre vikarer trives på arbeidsplassen. Og ikke minst at de ønsker å gå på jobb. Vi er også opptatt av at våre vikarer skal ha friheten til å  bestemme selv hvor mye de ønsker å jobbe. For å kunne få et litt bedre inntrykk av hvordan det egentlig er å være vikar hos oss har vi snakket med en av våre fantastiske miljøarbeidere i uWork. Hun har jobbet som miljøarbeider hos oss i over 5 år. Hun deler både hvordan hun selv styrer hverdagen, og et av hennes fineste øyeblikk som vikar.

Hva er det som motiverer deg til å jobbe som miljøarbeider?

Det er mange ulike elementer som motiverer meg til å jobbe som miljøarbeider. Men noe av det aller viktigste er å kunne hjelpe sårbare mennesker og skape en relasjon, i håp om å kunne se en positiv endring hos menneskene man jobber med. Det å se en positiv utvikling er noe som driver meg i jobben. Og de beste inntrykkene jeg sitter igjen med er fra gode relasjoner med ulike brukere.

Hvor lenge har du jobbet som vikar i uWork?

Jeg har jobbet som vikar hos uWork i rundt 5 år, helt siden selskapet ble startet opp!

Hva fikk deg til å velge å begynne å jobbe som vikar hos uWork?

Det hele startet med at jeg hadde lyst til å bidra på en eller annen måte under flyktningkrisen som var i 2015/2016. Når jeg begynte i uWork fikk jeg muligheten til å jobbe med enslige mindreårige asylsøkere. Dette var en kjempefin opplevelse som jeg sent vil glemme. Siden den gang har jeg hatt et stort ønske om å hjelpe medmennesker i en vanskeligstilt situasjon, og trives svært godt som miljøarbeider.

Hva er det beste med å være vikar i uWork?

Jeg synes det er veldig mye bra med å jobbe som vikar i uWork. Jeg har alltid ment at uWork er den perfekte arbeidsplassen for meg da jeg kan møte på forskjellige utfordringer gjennom jobb. I tillegg kan jeg ta meg fri når jeg selv ønsker. Den fleksibiliteten uWork tilbyr, gjør at jeg kan bruke masse tid på mine interesser – noe som jeg verdsetter høyt.

Hva slags vakter har du tatt via uWork, og hvilke bedrifter har du jobbet for?

Jeg har tatt en rekke ulike vakter gjennom min periode som vikar i uWork. Det har variert mellom dag, natt og døgnvakter. Jeg har også jobbet for en rekke ulike bedrifter, men der jeg jobber mest for tiden er Olivia Solhaugen.

Føler du at uWork tilbyr varierte vakter som er relevante for deg som vikar?

Ja absolutt, jeg syns at uWork legger til rette dersom en vikar har ønsker om hvor man vil jobbe eller lignende. Det er enkelt å kartlegge sammen med bemanningskonsulenten slik at vi finner gode løsninger som man blir fornøyd med.

Har du et fint eller spesielt øyeblikk eller en opplevelse fra tiden som vikar i uWork som du ønsker å dele?

Jeg har flere fine øyeblikk gjennom min tid som vikar i uWork. Et minne som gjorde ekstra inntrykk var gjennom min tur til Nord-Norge. Gjennom  jobben fikk jeg anledningen til å reise til Lofoten. Der fikk jeg tilbringe tiden min med en eldre bruker. Denne brukeren var veldig unik, og vi reiste rundt og hadde en veldig fin tid sammen.

livet som vikar
Hva er det viktigste du har lært i perioden du har jobbet for uWork?

Som vikar lærer man mye gjennom tiden. Og man danner seg mange inntrykk når man får jobbe med så mange ulike mennesker.  Noe av det aller viktigste jeg har lært er at alle er ganske forskjellige, og at det er viktig å ha et åpent sinn og være tålmodig med alle mennesker.

 Hvis du hadde anbefalt uWork videre, hva er årsaken til dette?

Jeg ville anbefalt å være vikar i uWork av mange grunner. Det er et godt arbeidsmiljø hos de ulike samarbeidspartnerne og det er gøy å gå på jobb. I tillegg er det utrolig befriende å kunne velge helt selv hvor man ønsker å jobbe, og ikke minst hvor mye eller lite man ønsker å jobbe.

uWork er en bedrift i vekst, og vi søker stadig etter helsepersonell. Både til faste og midlertidige engasjement. 

Har du lyst til å finne ut mer om hvordan det er å være vikar i uWork? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Vi er tilgjengelig både på chat eller via vårt kontaktskjema. 


Dersom du ønsker å jobbe som vikar i uWork anbefaler vi å fylle ut søknadsskjema for vikarer, som du finner her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *