uWork hjelper samarbeidspartnere med å vinne anbud

Vi hjelper samarbeidspartnere med å vinne anbud

Det er mange faktorer som spiller inn når våre kunder ønsker å vinne et anbud fra staten. Noen av disse faktorene vil blant annet være kompetanse, tilgjengelighet og pris. uWork ønsker å være en sentral brikke for å hjelpe våre samarbeidspartnere fra start til slutt ved aktuelle anbud. Våre bemanningskonsulenter er gode sparringspartnere og bruker mye tid på å sette seg inn i anbudet som blir presentert. Vi hjelper til med å sette sammen riktig team basert på anbudet, slik at vikarene utfyller hverandre og får til å gjøre en så god jobb som overhodet mulig. Veldig mange av vikarene vi stiller med går over i fast ansettelse hos kunden, nettopp fordi samspillet mellom kunde og vikar fungerer så bra.

uWork er en sparringspartner for våre samarbeidspartnere

De aller fleste av våre samarbeidspartnere bruker uWork sine bemanningskonsulenter som sparringspartnere i et anbud. uWork hjelper til med å  kartlegge og finne ut av om tiltaket kan være gjennomførbart og at anbudet er aktuelt for kunden. Våre bemanningskonsulenter bruker mye tid på å sette seg inn i ethvert anbud, slik at vi får en god oversikt over tiltaket og er klar over hva som er nødvendig. Vi mener at en viktig del av å være en god sparringspartner er ærlighet overfor våre kunder. Vi er derfor veldig ærlig på om vi klarer å levere et riktig og godt nok team i anbudet og at tiltaket kommer til å bli gjennomført på en så god måte som mulig.


Samtidig strekker vi oss alltid så langt som overhodet mulig for å hjelpe våre samarbeidspartnere med riktig personell i ethvert anbud. Vi sikrer oss god informasjon om aktuelle kandidater. Dette gjøres gjennom intervju, referansesjekk og tidligere jobberfaring slik at vi finner ut hvor våre vikarer er sterke og svake, og hvor de burde plasseres. Vi vektlegger også både kompetanse og kursbevis. Og ved hjelp av vår digitale vikarpool blir det enklere og filtrere, og finne riktig kandidat til ethvert tiltak og oppfylle kravene som blir stilt fra oppdragsgiver i et potensielt anbud. I vikarpoolen er det over 6000 registrerte miljøarbeidere, miljøterapeuter, sykepleiere, vernepleiere og annen helsepersonell. Slik at vi alltid kan stille med ulikt personell basert på hva som kreves.

Sikrer riktig personell til ethvert anbud

Vi bruker mye tid på å sikre oss at aktuelle vikarer forstår hva som kreves i ethvert anbud og tiltak, og snakker alltid med våre vikarer og forteller hva som forventes av de som personell. Vi kartlegger også vaktene og turnusen som gjelder i den aktuelle perioden for anbudet. I noen, få tilfeller har vi ikke kvalifisert personell på plass, og da har vi gode eksterne prosesser slik at vi finner ressursene som trengs på kort tid. Dette er noe vi har gjort for nesten alle våre samarbeidspartnere til nå og er en oppgave vi er godt vant til å bistå med. Med rammeavtale hos uWork er ikke dette noe ekstra kostnad, men en tilleggstjeneste vi tilby. Denne delen er helt uforpliktende for deg som kunde, slik at det ikke koster noe før du faktisk bestiller opp vikaren til anbudet. 

Når vi har dannet et godt nok team som fyller fagkompetansen som ønskes til anbudet sender vi over profilene til samarbeidspartnere våre. Disse profilene inneholder CV, kurs, korte oppsummeringer, referanser, oppsummering fra intervju, antall timer og vakter jobbet, og i noen tilfeller en video av vikaren hvis det er tilgjengelig. Når tiltaket starter har kunden sikret seg et godt, kompetent og personlig sammensatt team. For å kunne gi så god oppfølging som mulig er uWork et vikarbyrå som er tilgjengelig for både våre vikarer og kunder 24/7.  Vi er tilgjengelighet via chat og telefon døgnet rundt. Her kan du lese mer om vår tilgjengelighet.

Alltid tilgjengelig, raske leveranser, dyktige vikarer og timelister som genereres helt automatisk. uWork er vårt førstevalg når egen vikarpool ikke strekker til.

Tilbakemelding fra en fornøyd kunde

Kritiske årsaker til et anbud

Flere av våre samarbeidspartnere ønsker å ekspandere, noe som selvfølgelig medbringer risiko. Å stille med personell før man faktisk har fått tiltaket og plasseringene kan være både vanskelig og kostbart i en usikker periode. Her hjelper uWork, og kan alltid bidra med å overlappe i slike perioder. Vi tar altså risikoen til våre samarbeidspartnere er fullstendig bemannet. Som kunde av uWork tar vi alltid en påslagsfaktor på en vikar hos oss, da mange samarbeidspartnere heller ønsker å ta et påslag i stedet for å ta risiko og ansette noen selv. 


Ønsker du å høre mer om uWork som vikarbyrå og hvordan vi hjelper våre kunder med å vinne anbud? Ta kontakt med oss i dag via chat eller ring oss på 481 88 720!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *