Vikariat for sykepleiere og vernepleiere i uWork!

sykepleiere og vernepleiere søkes til vikariat

Brenner du for å hjelpe andre og støtte mennesker i en sårbar situasjon? Ønsker du å bryne deg på nye muligheter og utfordringer på daglig basis? Da håper vi du vil bli med oss på laget! uWork er en bedrift i vekst. Og vi søker nå etter sykepleiere og vernepleiere til både faste og midlertidige engasjement. Som sykepleier eller vernepleier i uWork vil du føle på en fleksibel hverdag, hvor du jobber med noe av det viktigste i samfunnet, og på dine premisser. Du vil lønnes etter likebehandlingsprinsippet. Det vil si at du får lik lønn som du hadde hatt dersom du var ansatt på avdelingen du jobber på. Forskjellen er at du selv kan velge arbeidsmengden og hvor du vil jobbe. uWork samarbeider med over 150 kommuner og private bedrifter som leverer helsetjenester , så det er mye å ta av!

uWork er et digitalt bemanningsbyrå innenfor helse- og omsorgssektoren, som kobler kunder med sykepleiere, vernepleiere og annet helsepersonell. På vår nettside kan du enkelt melde din interesse for å jobbe med oss ved å oppgi noen helt grunnleggende opplysninger. I løpet av 24 timer vil en av våre ansatte ta kontakt med deg for å kartlegge hva du ønsker å jobbe med, og hvor ofte.  Dersom du kvalifiseres til jobb vil du få anledning til å laste ned uWork-appen. Så fort en ledig vakt som oppfyller dine kriterier utlyses, blir du varslet i appen. Les mer om hvilke andre fordeler du kan forvente deg som sykepleier eller vernepleier i uWork. Ved faste engasjement blir du plassert hos en av våre samarbeidspartnere i samråd med en av våre bemanningskonsulenter. Utenom dette står du helt fritt til å velge hverdagen selv – enklere blir det ikke!

Fremtidens yrke, men utfordrende å finne drømmejobben.

Som sykepleier eller vernepleier kan du være trygg på at du har et fremtidsrettet yrke. Selv før corona-pandemien anslo SSB at Norge kommer til å mangle 28 000 sykepleiere og 18 000 helsefagarbeidere innen 2035. Årsakene er mange, men en aldrende befolkning anses som en av de viktigste. Denne realiteten gir sykepleiere og vernepleiere en unik posisjon i arbeidsmarkedet – frykten for arbeidsledighet er så og si fraværende. Men til tross for det økende behovet for sykepleiere og vernepleiere kan det være vanvittig utfordrende for denne gruppen å finne mening og trivsel i arbeidshverdagen. I 2017 kunne SSB melde at hele 20% av nyutdannede sykepleiere slutter i yrket innen 10 år. Selv om lønn er en avgjørende faktor for enkelte er det mange som peker på en stressende og utfordrende arbeidshverdag, med krevende pasienter som trenger oppfølging og kontinuitet.

I uWork vil vi øke sjansen for at sykepleiere og vernepleiere trives på jobb. Ofte handler det bare om å finne den rette arbeidsplassen, akkurat som i andre bransjer. Som sykepleier eller vernepleier i uWork kan du prøve deg som vikar på ulike arbeidsplasser, i hele landet. Vi ønsker å tilrettelegge for at sykepleiere og vernepleiere skal kunne utforske ulike arbeidsmiljøer, kulturer og utfordringer som må håndteres på de ulike arbeidsplassene. På den måten kan vi sikre at flere finner drømmejobben, og dermed blir i yrke. Et ferskt eksempel på en slik solskinnshistorie finner vi i Ann-Mari, som kun 2 uker etter å ha blitt vikar i uWork tok turen opp til vakre Nesna Kommune på et spennende vikaroppdrag. Ann-Mari jobber nå fast som avdelingsleder i kommunen, og vi kunne ikke vært stoltere. Send oss en chatmelding for å utforske dine muligheter, eller send oss en søknad.

Hva forventes av deg som vernepleier eller sykepleier i uWork?

Det er viktig for oss at som sykepleier eller vernepleier i uWork liker du fleksibilitet, da ingen dager er like og akutte situasjoner ofte oppstår. Det er også viktig at du tilpasser deg nye mennesker og omgivelser, samt bidrar til et godt arbeidsmiljø på arbeidsplassen du jobber på. En uWorker må ha stå-på-vilje og ha lyst til å yte litt ekstra på jobb. Vi ønsker også at du er en pliktoppfyllende sykepleier eller vernepleier som liker utfordringer, da du kommer til å bli jobbende med mange ulike brukere og arbeidsplasser.

Selvom personlige egenskaper som vernepleier eller sykepleier blir vektlagt har vi noen grunnleggende krav til deg som ønsker å bli en uWorker, som helst må være oppfylt før du kan sette i gang.

  • Godkjent utdanning som sykepleier eller vernepleier. 
  • Plettfri vandel, og du må kunne legge frem gyldig politiattest ved tilsetting. 
  • Førerkort klasse B. Våre avdelinger ligger på mange forskjellige steder i landet og det er ikke alltid du kommer deg frem med kollektivt. 
  • Du må ha tilegnet deg kunnskap og erfaring fra arbeid i ulike situasjoner som vernepleier eller sykepleier. Vi ønsker at du kan vise til tidligere arbeidserfaring, da vi er opptatt av å levere vikarer som vi vet takler jobben og representere oss på en god og seriøs måte. 
  • Beherske norsk muntlig og skriftlig godt. Dersom du har et annet morsmål enn norsk, må du dokumentere at du har språkferdigheter tilsvarende B1. Gjelder ikke søkere med skandinavisk språk som morsmål.

Arbeidsoppgavene dine som sykepleier og vernepleier hos oss vil variere ut ifra engasjement og behov. Noen av dine typiske arbeidsoppgaver vil være:

  • Å gi faglig oppfølging på arbeidet og følge opp daglige gjøremål. 
  • Rapportere og gjennomføre registreringer, og  journalføring. 
  • Det skal også sikres at man følger gjeldende lovverk, vedtak og bestemmelser som vikar. 
  • Og sist, men ikke minst må du følge opp både psykisk og fysisk helsetilstand, herunder medisinsk oppfølging.

uWork har avdelinger i store deler av Norge og vi trenger som sagt flere vikarer med oss på laget. Kjenner du deg igjen og ønsker å bli vernepleier eller sykepleier hos oss håper vi å høre fra deg. Er du vernepleier eller sykepleier i Oslo eller Bergen har vi ekstra behov for deg! 

Vil du finne ut mer om hvordan det er å være sykepleier eller vernepleier i uWork? Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat! Vi er tilgjengelig både på chat eller via vårt kontaktskjema

Du kan registrere deg for å søke om å bli vår neste sykepleier eller vernepleier her.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *